ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Δυτική Μάνη είναι γνωστή για πολλούς λόγους. Για την άγρια ομορφιά, τα μνημεία, τα ψαροχώρια, τους παραδοσιακούς οικισμούς και φυσικά τις παραλίες. Σε αυτούς τους λόγους ήρθε να προστεθεί και η Μεσσηνιακή Ζυθοποιία – Mani Brewery.

Το ζυθοποιείο βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο, ένα γραφικό ψαροχώρι, σαν από σκηνικό ταινίας, από το οποίο σύμφωνα με την ιστορία, ο Πάρης και η Ελένη αναχώρησαν για την Τροία.

Η ιστορία μας ξεκινά μόλις το 2018 με τους ιδρυτές Χρήστο Μεϊμετέα και Τάκη Καπετανέα να δημιουργούν το ζυθοποιείο και να συστήνουν την πρώτη μας μπύρα στους ντόπιους και τους επισκέπτες του τόπου μας. Με σκληρή δουλειά και αμέτρητες δοκιμές επεξεργάστηκαν προσωπικές συνταγές, προσαρμόζοντάς τις στην παραγωγή της μπύρας ΝΕΜΑ. Από τότε, συνεχίζουμε να παράγουμε την ίδια φρέσκια, αφιλτράριστη και απαστερίωτη μπύρα.

Δεν είναι μόνο η αγάπη μας για τη μπύρα; είναι το πάθος μας, η τέχνη μας και η συνεχής μας πρόκληση να συνεχίσουμε να καινοτομούμε. Διατηρούμε όλη τη γραμμή παραγωγής στο ζυθοποιείο μας, για να διασφαλίσουμε ότι η μπύρα μας είναι υψηλών προδιαγραφών. Οι πρώτες ύλες, προσεκτικά διαλεγμένες για να κερδίσουν τον ουρανίσκο και να ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας, ταξιδεύουν από τη Θράκη και τη Μάνη στο ζυθοποιείο μας.

Ο μόνος μας στόχος είναι να φτιάχνουμε γευστική, αρωματική και απολαυστική μπύρα για όλους εσάς!